Skip to main content
Anti-aging paket za lice

 

cijena paketa:

480€    -50%    240

Anti-aging paket za lice 

  • 6 mezoterapija bez igle

  • 6 masaža za lice

Njegovano i blistavo lice je ideal kome teži svaka žena, a ako njegujete svoje lice pravilno, ovaj ideal nije teško dostići. 

Mezoterapija bez igle je savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički testirana bezbjedna metoda za njegu lica i tijela, kojom je omogućeno ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije.

Neinvazivna mezoterapija se najčešće koristi za zatezanje bora, smanjenje pigmentacije, izbjeljivanje i postizanje mlađeg izgleda, odnosno „podmlađivanje“. Nakon tretmana klijenti obično opisuju efekte kao da im koža izgleda mlađe, osvježeno, glatko, sjajno i čvršće.

Ima isti efekat kao i obična mezoterapija, ali ovdje nema bola, otoka i bezbijedna je. Ne postoje sporedni efekti, odgovara svim tipovima kože. Ovaj proces se može koristiti i kao alternativa botoksu i drugim antiejdžing tretmanima.

Savršena je metoda za one koji zbog straha od igala izbjegavaju klasičnu mezoterapiju a htjeli bi da riješe problema sa opušteno kožom, borama.