Skip to main content
Kavitacija

Kavitacija

Kavitacija je nehirurška, neinvazivna, bezbolna i bezbjedna metoda, koja doslovno topi nakupljene tvrdokorne masnoće i razbija uvećane ćelije sa nakupljenim celulitom.

Metoda koristi ultrazvučnu terapiju, talase određene frekvencije, fokusirane kroz kožu na specifičnu dubinu, ciljajući masne ćelije u potkožnom tkivu. Tako usmjerena energija talasa djeluje isključivo na masne ćelije – membrane pucaju, masnoća se izliva u međućelijske prostore, a zatim se prirodno, uz pomoć prisutnih enzima, razgrađuje i limfnim sistemom eliminiše iz tijela.

Sa ovim tretmanom je moguće potpuno bezbolno, posle samo oko 40 minuta izgubiti nekoliko stotina grama masnih ćelija zauvijek, a to se vidi po smanjenju obima od oko 2-5 cm na mjestima gde postoje naslage sala ili masni celulit.

Tokom Vaše individualne konsultacije, određuje se broj tretmana, možete saznati više o metodi Kavitacije, a takođe i koje su još dopunske terapije prikladne da postignete željeno reoblikovanje tijela, zatezanje kože, a takođe i za podmlađivanje lica

Kavitaciju ne treba da rade trudnice, osobe sa dijabetesom, bubrežnim obolenjima, tumorima i sl.