Skip to main content
Mezoterapija

Mezoterapija lica i tijela bez igle

Mezoterapija bez igle je savremena, neinvazivna, naučno zasnovana i klinički testirana bezbjedna metoda za njegu lica i tijela, kojom je omogućeno ubacivanje aktivnih supstanci duboko u slojeve kože i potkožno tkivo korišćenjem postupka mezoporacije.

Neinvazivna mezoterapija se najčešće koristi za zatezanje bora, smanjenje pigmentacije, izbjeljivanje i postizanje mlađeg izgleda, odnosno „podmlađivanje“. Nakon tretmana klijenti obično opisuju efekte kao da im koža izgleda mlađe, osvježeno, glatko, sjajno i čvršće.

Obično se rade tri različita mezoterapijska tretmana, mezo-lifting, odnosno zatezanje, podmlađivanje kože lica i detoksikacija kože lica.

Ima isti efekat kao i obična mezoterapija, ali ovdje nema bola, otoka i bezbijedna je. Ne postoje sporedni efekti, odgovara svim tipovima kože. Ovaj proces se može koristiti i kao alternativa botoksu i drugim antiejdžing tretmanima.

Savršena je metoda za one koji zbog straha od igala izbjegavaju klasičnu mezoterapiju a htjeli bi da riješe problema sa opušteno kožom, borama.