Skip to main content

O nama

HEALTH CENTAR KATHARSIS

HOME OF WELL BEING

NE  MORATE BITI BOLJI OD DRUGIH, SAMO BUDITE NAJBOLJI STO MOŽETE

Otvaranjem Health centra Katharsis u okviru kompleksa Slovenska plaža u Budvi započeto je novo poglavlje u pristupu, uspostavljanju, održavanju i promociji zdravog načina života, 365 dana u godini.

Jedinstvenost Centra koji je počeo s radom u maju 2016. godine ogleda se u sistematičnom i holističkom pristupu zdravom načinu života kroz jedinstvene obrazovne, zdravstvene, sportsko-rekreativne i estetske programe u Crnoj Gori.

Inovativni pristupKoncept rada Health centra Katharsis osmislio je i sprovodi tim renomiranih stručnjaka među kojima su ljekari specijalisti – fizijatri, pedijatri, fizioterapeuti, nutricionisti i psiholozi. Prioritet u radu Centra je individualni pristup svakom pacijentu – od detaljne dijagnostike do određivanja i sprovođenja optimalne kombinacije terapija, tretmana, edukativnih radionica i uvijek otvorenog savjetovališta.

Centar za cijelu porodicu – Osim bogatog programa za bebe, djecu, trudnice i odrasle, Health centar Katharsis aktivno radi na promociji zdravog načina života i putem organizovanja festivala, dana otvorenih vrata i edukacija koje drže stručnjaci iz zemlje i regiona.

Podizanje svijesti o značaju zdravlja – Slijedeći svoju misiju da svakoj osobi pomogne da uspostavi zdraviji i srećniji život, Health centar Katharsis organizovao je u Budvi u decembru 2016. godine Prvi festivala zdravlja u Crnoj Gori, kome je prisustvovalo oko 1.000 posjetilaca.

Festival pod sloganom „Zdravlje nije cilj, već način života“  prva je u nizu manifestacija koje za cilj imaju promociju zdravog načina života i prevenciju bolesti za sugrađane svih životnih dobi, kroz skretanje pažnje na  svakodnevnu brigu o ishrani, fizičkoj aktivnosti, rehabilitaciji, estetici.

Zdravstveni Wellness – Prateći trend rasta usluga za zdravstvenim turizmom u regionu i svijetu, kroz 10 godišnji wellness koncept u hotelu „Bellevue Iberostar“ u Bečićima i otvaranju Health centra Katharsis, postali smo pioniri i proširili wellness segment kroz sad već prepoznatljive Wellness vikende, čime smo razvili jedinstvenu wellness uslugu na crnogorskom tržištu, sa tendecijom razvoja zdravstvenog Wellness turizma.

Naš koncept zdravstvenog wellness-a se zasniva na ideji holističkog pristupa sa upotrebom spektra metoda i mehanizama u cilju podizanje nivoa fizičkog, psihičkog i duhovnog zadovoljstva gostiju za vrijeme boravka u Crnoj Gori i usmjeravanju gostiju za kvalitetniji i zdraviji život posle povratka kući.

Kontaktirajte nas

info@katharsis.me

Slovenska plaža (preko puta recepcije), Budva, Montenegro

Health centar Katharsis

+382 33 474 500

+382 69 982 004